Nyaralás Zalakaroson

Ízig-vérig házasság

Szeretettel hívunk, hogy tölts velünk egy fantasztikus hosszúhétvégét családoddal együtt Zalakaroson, élvezve a Hotel Napfény *** nyújtotta szolgáltatásokat, bebarangolva a környék csodálatos látnivalóit, megerősítve házastársaddal való kapcsolatodat.

Az őszi pihenés keretén belül vendégül látjuk majd Varjú Lajost és Katát, akik a szerelem ízeiről tartanak nekünk egy interaktív tréninget, továbbá ellátogatnak közénk a Rebuild Párkapcsolat-építő Tánc képviselői. Az alkalmak alatt a gyermekek a hotel Kreatív Kuckójában a szervezők által biztosított felügyelet mellett játszhatnak.

Egy EFOP pályázatnak köszönhetően a felnőttek rendkívül kedvezményes áron vehetnek részt ezen a néhány napon, mely tartalmazza a teljes ellátást, illetve a hotel wellness komplexumának és fitnesztermének használatát.

(A kedvezményes ár feltételei: a helyszínen eltöltött 4 éjszaka és a kötött alkalmakon való részvétel)

Időpont: 2019 október 30. – november 3.

Részvételi díj 4 éjszakára:

  • Felnőtt: 50000 Ft 15.000 Ft (+IFA)
  • 0-6 éves korig: ingyenes
  • 6-18 éves korig: 20.000 Ft (a jelentkezők számától függően változhat)

Jelentkezési és fizetési határidő: szeptember 25. (szerda)

(macherev@gmail.com; +36208862147)

A létszám korlátozott, így a jelentkezési sorrend alapján töltjük fel a helyeket. A jelentkezés a részvételi díj befizetése után válik érvényessé.

Szállás

Hotel Napfény ***

A családias szálloda a termálfürdőtől 150 m-re, csendes környezetben helyezkedik el. A tágas, barátságos szobák ideálisak párok és családok számára egyaránt. Házias, ugyanakkor különleges ízeket kínáló étterem és számtalan programlehetőség várja a vendégeket a hotelen belül és kívül is.

Látnivalók és programok a közelben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*