Honnan vettük, hogy óvodát kellene indítani?

A Pécsi Baptista Gyülekezet már kilencedik éve a legkisebbekkel is törődik Baba-mama klub formájában. Itt a gyermekekkel való foglalkozásban felhalmozott évszázados tapasztalatait, és a mai munkatársak szakmai és emberi értékeit igyekszik kamatoztatni.

Hétről hétre, minden szerda délelőtt 15-20 anyuka tölti itt az idejét csöppségükkel együtt szakemberek irányításával (pedagógus, védőnő, gyermektanító).

Sokat gondolkozunk és imádkozunk a gyülekezetünkben, hogy hogyan tudnánk azt a szeretetet továbbadni, amit mi is megkaptunk Jézus Krisztustól. Néhányan aztán megértették, hogy itt az ideje, hogy imáink nyomán tettek is következzenek.

Az óvoda indításának gondolatát tehát a régóta sikerrel működő baba-mama klub és a szeretet továbbadásának vágya alapozta meg a gyülekezet tagjaiban. Nem térítési szándékkal indul ez az óvoda, de nem szeretnénk hallgatni sem arról az örömről és reménységről, ami bennünk él.

Képgaléria

Az alábbi képek a 2016. január 27-ei baba-mama klubon készültek. (A megjelenéshez az anyukák és a foglalkozás vezetői hozzájárultak.)

One thought on “Honnan vettük, hogy óvodát kellene indítani?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*